Hjem > Orienteringsløb > Vintertræningsløb 2021/2022

Vintertræningsløb 2021/2022

Fra november til marts indbyder de midt- og sydsjællandske orienteringsklubber til VTR-løb næsten hver søndag.

På OK Roskildes hjemmeside er en opdateret oversigt over alle løbene med instruktioner samt resultaterne for løbet.

Løbene er for såvel begyndere som erfarne løbere, da der er 7 forskellige baner at vælge imellem:

Begynder, Grøn     2-3 km

Der er frit banevalg. Dog opfordres løbere, der vælger at løbe en kortere eller lettere bane end normalt, til at deltage uden for den samlede konkurrence.

Bortset fra finaleløbet, er der ingen tilmelding til løbene. Du møder blot op mellem 10 og 11 pågældende søndag. Prisen er 30 kr. pr løb (løbere u. 16 år 15 kr.). For medlemmer af Hvalsø OK er det dog gratis for det løb, som vi selv arrangerer (28. november i Hvalsø Storskov).